トリノ工科大学 交換留学生募集中!(奨学金あり)

2019年度の交換留学生(部局間交流協定校/ 派遣)募集のうち、トリノ工科大学への学内出願期間を延長しました。
応募を希望される方は、募集要項をよく読み、応募書類を揃えて締切日までに国際企画事務室(A1-58)まで提出してください。トリノ工科大学以外への出願は締切りましたので、ご注意ください。
事務室の開室時間は月~金曜日の8時30分から17時までです。

締切日<厳守> 4月10日(水) 詳細はこちらから→ポスター

Application period for Politecnico di Torino (based on departmental exchange agreement) for 2019 academic year has been extended. Please read the Application Guidlines and submit all the required documents to International Affairs Office of Engineering (A1-58) by the deadline. Please note that we have stopped accepting applications for other universities.
Office Hours: 8:30AM-5:00PM (Mon.- Fri.)

*Application deadline: Wednesday, April 10, 2019.

募集要項/Application Guidelines

※要項内の締切日は上記の日付に読み替えてください。Please follow the deadline above.

募集大学/Host Institutions

所定様式は下記の各タイトルをクリックすると、ダウンロードできます。
Please click the below title to download each prescribed form.

提出書類確認書/ Confirmation Sheet of Documents to be Submitted

願書/ Application Form

指導教員からの推薦書/ Letter of Recommendation written by supervisor
【所定様式・原本・厳封、推薦者の署名必須/