【奨学金あり】カーティン大学派遣交換留学生募集について/ Outbound Student Exchange Program at Curtin University (Scholarship available)

カーティン大学(オーストラリア・部局間交流協定校)への交換留学生(派遣)を募集しています。
応募を希望される方は、募集要項をよく読み、応募書類を締切日までに揃えて 国際企画事務室(A1-58)まで提出してください。

事務室の開室時間は8時30分から17時までです。
締切日: 8月21日(火)厳守

詳細はこちらからご確認ください。

We are now accepting applications for the exchange program at Curtin Univeristy,Australia
(based on departmental exchange agreement) for 2018 academic year.
Please read the Application Guidlines and submit all the required documents to
International Affairs Office of Engineering (A1-58) by the deadline.

Office Hours: 8:30AM-5:00PM
*Application deadline: Tuesday, August 21

Please see the details HERE.