2018年度の部局間交流協定校への交換留学(派遣)へ応募を希望される方は、
募集要項をよく読み、応募書類を締切日までに揃えて国際企画事務室(A1-58)まで提出してください。
事務室の開室時間は8時30分から17時までです。

※締切日は募集大学によって異なりますので、ご注意ください。

If you would like to apply for the exchange program (based on departmental exchange agreement) for 2018 academic year, please read the Application Guidlines and submit all the required documents to International Affairs Office of Engineering  (A1-58) by the deadline.
Office Hours: 8:30AM-5:00PM

*Application deadline varies depending on the university. Please check carefully.

募集要項/Application Guidelines

募集大学/Host Institutions

所定様式は下記の各タイトルをクリックすると、ダウンロードできます。
Please click the below title to download each prescribed form.

提出書類確認書/ Confirmation Sheet of Documents to be Submitted

-願書/ Application Form

ウィーン工科大学(オーストリア)    / Technische Universität Wien【TU-Wien】(Austria)
カーティン大学(オーストラリア)    / Curtin University (Australia)